Plassbygde møbler

Oppdragsgivere: Privat og offentlig

År: 2019 - 

Å få bygget plassbygde møbler har mange fordeler. Hvis du har en mindre bolig eller rom som er utfordrende å møblere, kan skreddersydde møbler hjelpe deg med å utnytte arealet på best mulig måte, og bruke det til flere formål. I tillegg vil et plassbygget møbel være unikt og gi boligen din et personlig preg. Våre møbeldesignere er eksperter på å lage kreative og funksjonelle spesialtilpassede møbler som er tilpasset til hver enkelt kundes unike behov og ønsker.

Under er et utvalg av plassbygde møbler vi har designet og satt i produksjon. Trenger et plassbygget møbel, kan du gjerne sende oss en henvendelse eller avtale et uforpliktende møte.

Vi kan bistå med: 

  • Konseptutvikling

  • Valg av materialer

  • Produksjonstegninger

  • Oppfølging av produksjon

  • Levering og montering

  • 3D-visualisering

Foto: ...

          

TV-benk med integrert daybed og bokhylle
– Read n' Chill

Oppdragsgiver: Privat
Omfang: Design og produksjon av møbel
År: 2019

Read&Chill er et mobilt bibliotek med bokhylle, daybed og TV-benk. Tanken bak møbelet er å skape flere oppholdssoner på det gitte arealet. Her kan man lese en bok fra bokhyllen mens man nyter utsikten på andre siden av rommet. Det er oppbevaring under og bak dagsengen, samt skyvedører for skjult oppbevaring under TV-benken. Vi har bistått med produksjon av tegninger, og prosjektledelse under produksjon og montering av møbelet.

 

Foto: Helge Brekke

Retro Barskap

– The Bar Cabinet

Oppdragsgiver: Privat
Omfang: Design og produksjon av møbel
År: 2020

 

The Bar Cabinet er en del av en serie skreddersydde møbler vi har konseptualisert, og satt i produksjon i samarbeid med vår dyktige møbelsnekker, som en del av et omfattende prosjekt for en kunde på Stabekk. Dette barmøbelet er konstruert med massivt eiketre og inneholder delikate innslag av messing og glass.

 

Foto: At Wallpaper

Sengeramme med integrert garderobe, nattbord og belysning

– The Bed Frame

Oppdragsgiver: Privat
Omfang: Design og produksjon av møbel
År: 2020

 

The Bed Frame et et stort møbel vi har spesialdesignet og satt i produksjon på vegne av vår kunde på Stabekk. Sengerammen har et stilrent og delikat design me innfelt nattbord, integrert belysning og oppbevaring.

 

Foto: At Wallpaper